Menu

Houthandel Reimerswaal

Voor haar klant Houthandel Reimerswaal heeft AM Creatie een nieuwe uitstraling gecreëerd die terug komt in het logo, huisstijl, website en een nieuwe informatiefolder.

Logo ontwerp
Voor Houthandel Reimerswaal heeft AM Creatie het bestaande logo voorzien van een uniek vignet. Het “oude” logo bestond uit een bepaald lettertype in de kleur geel wat geplaatst werd op een zwarte achtergrond. De klant wilde dit graag behouden.

Wij hebben een bovenaanzicht van een halve boomstam met de jaarringen als contouren ernaast geplaatst. Nu ziet het er uit als een echt professioneel logo en kunnen ze dit voor diverse doeleinden gebruiken.

Huisstijl en website
De hele huisstijl is nu aangepast naar dit ontwerp: het briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Sinds kort is de nieuwe website ook online, zie www.houthandelreimerswaal.nl. Deze kan de klant helemaal zelf bijhouden met een CMS-systeem.

Folder
Voor de Contacta, een zakelijke netwerkbeurs in Goes (Zeeland), hebben we voor Houthandel Reimerswaal een algemene informatiefolder gemaakt. Deze kunnen ze dus ook na de beurs gebruiken.

Ook leverde AM Creatie borden voor de beurs met het nieuwe logo. Deze werden als eyecatcher aan de bar bevestigd.

Ook toe aan een unieke uitstraling?
Houthandel Reimerswaal kan er de komende jaren weer tegenaan. Alles heeft nu dezelfde unieke uitstraling en is daarom herkenbaar. Dit is heel belangrijk voor een bedrijf om in alles dezelfde look te creëeren.

Wilt u ook in uw drukwerk en website dezelfde uitstraling hebben? Neem dan vrijblijvend contact met AM Creatie op voor meer informatie of een offerte. Telefoon 06-29454773 of per e-mail info@amcreatie.nl.

Laatste updates