Menu

Tandarts Krabbendijke

Voor Tandarts Krabbendijke heb ik een geheel nieuwe stijl ontworpen. Het “oude” logo is vervangen voor een modern, strak en stilistisch logo. De andere reclame-items zijn hier helemaal op aangepast.

Tandartsenpraktijk Krabbendijke heeft sinds 1 januari 2016 een nieuwe eigenaar gekregen. Dhr. Van den Dorpel heeft de praktijk overgenomen van dhr. Duininck. Van den Dorpel heeft de praktijk van een flinke update voorzien met eigentijdse kleuren. Dit hebben wij doorgevoerd in het logo, want die was ook aan vervanging toe. Heel de huisstijl, bord, kaartjes en website zijn vernieuwd. De speelsere uitstraling heeft plaatsgemaakt voor een strakke uitstraling. Het logo bestaat uit 2 stilistische tanden die samen een kies vormen. Deze tanden komt in heel de huisstijl onderaan terug. Voor de website zijn de tanden omgedraaid en worden ze gebruikt als menuknoppen, terwijl ze ook onderaan iedere pagina terugkomen. Dit alles is herkenbaar en heeft een professionele uitstraling. Dat is ook waar Tandartsenpraktijk Krabbendijke voor staat: professioneel en kwaliteit.

Website
De website is responsive, wat betekend dat deze voor elk scherm passend is gemaakt. Via de website kunt u afspraken maken, uzelf inschrijven, informatie lezen en wordt de website voorzien van nieuws.

We hebben het volgende mogen ontwerpen en leveren:
– Logo
– Briefpapier
– Enveloppen
– Afsprakenkaartjes
– Bord naast deur
– Vlag aan gevel
– Website
– Advertentie

Zie hieronder het mooie resultaat. En of bekijk de website: tandartskrabbendijke.nl.

Laatste updates