Menu

Reijnhout Elektro

Reijnhout Elektro uit Hansweert klopte een paar maanden geleden aan bij AM Creatie om het e.e.a. te bespreken voor nieuw reclamemateriaal en het aanpakken hiervan. Na een goed gesprek werd afgesproken om het logo subtiel te restylen om goed herkenbaar te blijven, aangezien Reijnhout Elektro al meer dan 35 jaar bestaat en een bekende naam heeft opgebouwd. Deze zou dan in eerste instantie worden verwerkt in een nieuwe algemene advertentie.

Van logo tot beurstand
Ook kwam de vraag om na te denken over een beursstand voor de Contacta, een zakelijke netwerkbeurs in Goes (Zeeland). De klant was bij het eerste ontwerp direct enthousiast om hiermee door te gaan. De stand moest vrij toegankelijk zijn. Er werd aan 2 zijden een wand gemaakt in de felgele huisstijlkleur. Hierin werden doorgangen gemaakt en de wanden waren niet over de volledige lengte om zo toch een vrij open stand te creeëren. De andere 2 zijkanten bleven daarom open.
Boven de doorgangen kwam groot het logo en naast de deur een bord met hun werkzaamheden. Aan de binnenkant hingen diverse fotopanelen en stonden er 2 roll-up banners bij de ingangen van de stand om zo hun werkzaamheden goed in beeld te brengen.

Folder
De “oude” informatiefolder werd in een nieuw jasje gestoken. Deze werd nu voor de beurs gemaakt, maar na de beurs wordt deze als algemene folder gebruikt.

Huisstijl
Nu de beurs achter de rug is, is ook de rest van de huisstijl aangepast aan de nieuwe uitstraling.

Website
Aan de hand van deze nieuwe stijl wordt ook de website aangepast. Deze zal binnenkort de oude website vervangen.

Nu kan Reijnhout Elektro met een nieuwe frisse uitstraling 2014 ingaan.

Ook een restyling?
Bent u ook toe aan een restyling van logo en huisstijl? Of alleen een restyling van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.
Telefoon 06-29454773 of per e-mail.

Bekijk onze portfolio.

Laatste updates