Menu

Mesologie Praktijk Zeeland

Voor een nieuw te starten bedrijf, Mesologie Praktijk Zeeland, heeft AM Creatie een nieuw logo en website ontwikkeld.
De naam beschrijft wat voor bedrijf het is. Mesologie verbindt wetenschappelijk medische kennis met kennis uit de traditionele geneeswijzen. Hierdoor ontstaat een transparant systeem van kennis, wetenschap en filosofie. Reguliere geneeskunde, ayurveda, Chinese geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer vormen de basis voor de Mesologie.

We wilden voor dit bedrijf dan ook een passend logo bedenken en een website die de transparantie van het beroep weergeeft.

Professioneel van start
De klant heeft er voor gekozen om gelijk professioneel van start te gaan. Dit omdat de eigenaresse nu in het laatste studiejaar zit, ook wel Co.-schapjaar genoemd. Hierin mag ze nu al behandelingen onder toezicht uitvoeren in het Integraal Medisch Centrum Amterdam. Daarna is het de planning om een eigen bedrijf te starten in Kruiningen, medio maart 2014.
Door nu het geheel met logo en website te lanceren kan er straks met dezelfde uitstraling verder gegaan worden met de eigen praktijk.

Beeldmerk
Het beeldmerk van het logo is een mens die op één been in balans staat. Dit betekent dat met behulp van de Mesologie geprobeerd wordt het lichaam in de juiste balans te houden.
Zo versterkt het logo de methodiek van de Mesologie. Omdat Mesologie nog niet zo bekend is wilden we met het logo al laten zien waar het voor staat.
Ook op de website hebben we d.m.v. foto’s extra de nadruk gelegd op het in balans brengen. De kleuren zijn zo gekozen dat het volledig aansluit bij de gedachtengang en inhoud van de Mesologie.

Kijk op www.mesologiezeeland.nl om het resultaat te zien en voor meer informatie over Mesologie Praktijk Zeeland.

Wilt u ook professioneel van start gaan?
Neem vrijblijvend contact met ons uit.

Laatste updates