Menu

Slagerij Van Soest

Vanaf 22 april 2014 is Slagerij Van Soest uit Kruiningen helemaal in het nieuw. Met een nieuw logo, huisstijl, pandbelettering en eigen posters gaan ze nu onder hun eigen naam verder. Voorheen waren ze namelijk aangesloten bij Topslager.

Logo
De vraag kwam of ik een logo en winkelbelettering wilde ontwikkelen. Na een fijn gesprek, waarin de klant hun voorkeuren hadden aangegeven, ben ik aan de slag gegaan. Ze wilden graag een koeien- en varkenskop in het logo verwerkt hebben. Dit heb ik creatief ingevuld om een koeien- en varkenskop en een kip samen te voegen tot 1 herkenbaar vignet. Samen met een stevige schreeflettertype, omdat ze echte ambachtelijke slagers zijn, vormt dit geheel hun nieuwe logo.

Pandbelettering
De vraag was om een opvallende maar nette pandbelettering te creeëren. De lichtbak, het gevelbord en de vlaggen hebben allemaal een uniforme uitstraling gekregen. Op de drie ramen komen de koeien- en varkenskop en de kip los terug bovenop de 2 lijnen om het geheel met elkaar te verbinden.
Tussen de drie ramen hebben we twee mooi fotoborden geplaatst van koeien en vleeswaren. Deze vallen goed op.
En in plaats van het papiertje achter het raam met de openingstijden hebben we deze met folie op het raam van de deur geplakt met daarboven welkom en het logo. Dit komt veel duidelijker en professioneler over.

Interne reclame
In de winkel hing ook een lichtbak met het Topslager logo. Dit is vervangen door hun nieuwe logo met een mooie foto van een stuk vlees erop.
De oude posters in de winkel zijn verwisseld voor mooie eigen posters, helemaal in de nieuwe huisstijl. Voor elk seizoen heeft AM Creatie meerdere posters gemaakt, zodat deze regelmatig verwisseld kunnen worden.

Eenheid
Alles heeft nu dezelfde uitstraling wat belangrijk is. Ook de vaste advertentie die wekelijks in het plaatselijke advertentieblad staat en de klantenkaart zijn aangepast aan de nieuwe stijl.

Meer informatie
Bent u op zoek naar iemand die eenheid in uw reclame-uitingen maakt en onderhoud?
Neem vrijblijvend contact op met AM Creatie voor meer informatie via 0629454773 of info@amcreatie.nl.

Laatste updates